• Basketball app

 • De NBB en de basketbalverenigingen maken gebruik van Sportlink als systeem voor de wedstrijden en de ledenadministratie. Met de Basketball.nl app kun jij zelf gegevens in Sportlink raadplegen, aanvullen en bewerken. Handig voor alle leden en ouders, maar zeker voor de wedstrijdspelers. Zet daarom de Basketball.nl app op je telefoon. Dit gaat via de app stores. Er komen steeds meer mogelijkheden die aan de app worden toegevoegd, waar we als Orca's gebruik van maken.

 •  Problemen/vragen

  - Met welk emailadres ben ik bij Orca's bekend?
  Het email adres wat is opgegeven bij het aanmelden als lid van de vereniging is ook het email adres dat gebruikt moet worden bij het aanmelden bij de basketball.nl app. Weet je niet welk adres dit is? Neem dan even contact op met de webmaster.

  - Ik zie geen teamindelingen van mijn zoon/dochter
  Jouw emailadres is niet ingevoerd als primair email adres van jouw zoon of dochter. Neem contact op met de webmaster om dit aan te passen in sportlink.

  - Ik kan de foto en gegevens van mijn zoon/dochter niet aanpassen.
  Waarschijnlijk is je zoon of dochter nog geen 16 jaar en heb je nog geen aparte ouderrechten. In het kader van de AVG mogen kinderen onder de 16 jaar niet zelfstandig hun persoonsgegevens wijzigen. Laat ons even weten dat het gebruikte emailadres van een ouder/voogd is. Wij zullen dit aanpassen waardoor je de persoonsgegevens van je kind onder instellingen-mijn kinderen in de app alsnog kunt wijzigen. 

  - Ik kom er helemaal niet uit.
  Neem dan even contact op met de webmaster. Hij kan je helpen met het installeren van de app. 

 • Hiernaast een video, waarin wordt uitgelegd hoe je de privacyinstellingen van je kind kan aanpassen.