• Bestuur BV Orca's

  LidRolFoto
  Visser, LucTechnische commissie
  Mazereeuw, TeunWedstrijd commissie
  Jong, Freddy DeVoorzitter
  Hakvoort, HendrikSecretaris
  Mazereeuw, JanitaBestuur penningmeester
 • Missie & Visie

  Orca’s is een vereniging waar de liefde voor basketbal wordt gedeeld. Iedereen krijgt de kans om via basketbal zijn of haar potentieel te realiseren en zich sportief te ontwikkelen op eigen niveau. Wij streven naar een gezonde mix van recreatieve en prestatiegerichte basketbalactiviteiten, waarbij de ontwikkeling van vaardigheden en plezier in het spel centraal staan.

  Basketbalvereniging Orca's streeft ernaar een betekenisvolle en veilige plek te bieden voor de jeugd om te basketballen. In een veilig sportklimaat kunnen alle leden, jong en oud, zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen. We koesteren dat we een familieclub zijn, waarin iedereen welkom is.

  Wij hechten waarde aan het op orde hebben van de basis, waarbij we 'gewone dingen goed doen'. Dit omvat het zorgen voor een goed georganiseerde structuur, transparante communicatie en het benutten van beschikbare middelen om een duurzame en bloeiende basketbalgemeenschap te bevorderen. Hierbij willen we effectief gebruik maken van financiële middelen en maken wij dankbaar gebruik van de motor van onze vereniging, de vrijwilligers.