• Vrienden van Orca's

 • In de bruisende wateren van de Urker basketbalvereniging, dobbert een speciale groep die samen met onze teamsponsoren de ruggengraat vormen van ons succes: "De Vrienden van de Orca’s." Deze enthousiaste vrienden zijn de supporters die ons basketbalavontuur mogelijk maken. We zijn als Orca’s enorm blij en dankbaar voor deze vrienden!

  Lid zijn van de vrienden van de Orca’s betekent, dat jij jaarlijks een bedrag doneert aan Orca’s. Met dat bedrag help je mee om het kwaliteitsniveau van onze basketbalmaterialen op een hoger plan te krijgen en kunnen we iets extra’s doen voor onze spelers, zoals clinics en activiteiten organiseren. Jouw donatie wordt besteed aan bijvoorbeeld de basketballen, die te zien zijn op de foto hierboven. Je kunt zien dat de meiden er blij mee zijn.

  De vrienden van de Orca’s zijn als de zesde man op het veld, de stille krachten achter elk schot, elke dribbel en elke overwinning. Ze delen niet alleen de liefde voor de sport, maar dragen ook actief bij aan het creëren van een sterke en hechte basketbalgemeenschap.

  Nu nodigen we niet alleen onze bestaande vrienden uit om trots te zijn op hun bijdrage, maar roepen we ook nieuwe vrienden op om deel uit te maken van onze basketbalvereniging.

  Word een vriend van de Orca’s en maak deel uit van het sportieve verhaal. Jouw steun is niet alleen een investering in onze vereniging, maar vooral een bijdrage aan onze basketballende jeugd. Laten we samen het spel veranderen en de toekomst van de Orca’s verlichten. Doe mee, steun, en laat Orca’s schitteren op het basketbalveld en daarbuiten.

  Alvast vriendelijk bedankt!

  Met sportieve en betrokken groet Luc Visser