• Het begin van wat moois

 • Op een kouwe lugubere vrijdagavond naar Steenwijk wie zit daar nou op te wachten, nouja de mannen van heren 4 niet echt maar met frisse tegen zin gingen ze toch maar die kant op.

  Deze keer tegen Arta hier hadden we vorige wedstrijd met 6 punten van verloren dus met een nieuwe strategie en met de reus uit kampen @wladimir_klunder als coach zou deze wedstrijd anders verlopen.

  Ook hebben we eindelijk na al die tijd onze tenues binnen gekregen, het seizoen is ondertussen al bijna om maar beter laat dan nooit oejoe.

  De 1e helft was de conditie en concentratie ongekend heren 4 was niet tegen te houden. Met de Twin towers (Arie en effien) achter in de zone kwam de tegenstanders niet aan scoren toe. Op de aanval waren Cornelis en Willem W op dreef, die de ene na de andere punt er in gooiden. Willem die na elke aanval van de tegenstander het op het sprinten zette en een oerkreet gaf om de bal te krijgen om daarna op de fastbreak een balletje erin te gooien. En Cornelis die als Curry de balletjes erin gooide van achter de driepunt lijn. Gekoppeld met een paar mooie acties van luut stond het na de eerste helft 13-29.

  2e helft veranderde de tegenstander hun strategie naar full court press waardoor de mannen van orca’s even hun concentratie kwijt raakten. Maar dit duurde niet lang want de conditie van tegenstander was niet veel beter dan een kettingroker van 80. En de mannen herpakten zich weer, Pieter driepunt skieter schoot ook zijn eerste drietje van de wedstrijd. Verder kwam Louwrens schraal op gang met een paar mooie post moves waar kareem abdul-jabbar jaloers op zou zijn. Willem en Cor bleven hun ding doen en voerde de score verder omhoog en toen stonden de mannen dik 15 punten voor met nog 5 minuten resterend dus wisten we deze hebben we in de pocket. Met nog een enkele punt van de tegenstander die allang wisten dat ze verloren hadden, wonnen de mannen van heren 4 hun tweede pot van het jaar met 40-52.

  Dankzij de coach Wladimir en het geweldige team spel was deze winst easy peasy lemon squeezy.

  Iedereen een gezegend weekend,
  Houdoe

  F.W.J K