• Hoofdsponsor

    Schol en Seacon zijn gezamenlijke hoofdsponsors van Orca’s

    Donderdagmiddag 14 juli 2022 hebben de hoofdsponsors van Orca’s hun driejarig contract ondertekend. Mooi om dat symbolisch te doen bij de Orca op de Dormakade. 

  • Schol was de afgelopen drie jaar de hoofdsponsor van Orca’s. Schol heeft laten zien een zeer betrokken en meelevend sponsor te zijn. Klaas Tol en Meindert Schreuder waren bij de meeste thuiswedstrijden aanwezig. Nu Meindert andere keuzes heeft gemaakt doen Albert Schreuder en Arie van Urk samen een stapje naar voren. Ook Albert en Arie waren regelmatig te vinden in de sporthal. Na een activiteit voor de medewerkers van Schol, georganiseerd door de activiteitencommissie van Orca’s, was het roer om en was deze actie aanleiding om weer voor drie jaar met Orca’s in zee te gaan. Schol verzekeringen zal de hoofdsponsor zijn van VSE-1, beter bekend als Dames 1.

    Seafood Connection was al drie jaar teamsponsor en zal nu de hoofdsponsor worden van Orca’s Heren 1. Namens Seacon heeft Klaas Hoorn het contract getekend. Naast werkzaam te zijn bij ‘de sponsor’ is hij ook speler van Heren 1. Dat geldt ook voor Klaas Hakvoort en Rick van Eerde. Daarnaast hebben ook Rick de Graaf (wedstrijdsecretaris), Klaas-Jan Mazereeuw (TC) en Marianne Romkes (Dames 1) een functie bij zowel Seacon als bij Orca’s, om die reden is Seacon extra betrokken bij de vereniging. 

    Orca’s is heel erg blij en dankbaar dat Schol verzekeringen en Seacon onze mooie club willen ondersteunen.