• Mini Toernooi Orca's

  • Woensdag 1 juni hebben de mini's van Orca's het seizoen afgesloten met een onderling toernooi. Alle U8, U10 en U12 spelers zijn verdeeld in zeven echte NBA teams. Er werd fanatiek gebasketbald, maar de grote mini's waren gelukkig ook lief voor de kleintjes. De Milwaukee Bucks, Miami Heat en de New York Knicks waren aan elkaar gewaagd. Onze eigen PJ Antetokounmpo zorgde voor het nodige spektakel met een paar dunks en blocks. Het wordt dus hoog tijd dat hij naar U14 gaat, waar de ring iets hoger hangt. De Miami Heat waren red hot en onder leiding van Sven Wakker verloren ze maar net van de Bucks. De New York Knicks mistten hun center, die op (trainings)kamp was, maar dankzij goed samenwerken waren zij het enige team dat de Bucks heeft verslagen.

    De Milwaukee Bucks en Miami Heat eindigden daardoor beiden met 15 punten. Het doelsaldo moest nu de doorslag geven en dat was slechts 2 punten verschil, waardoor de Milwaukee Bucks kampioen zijn geworden van dit toernooi.

    Na afloop was er nog een gezellige bingo met wat lekkers. De mini's willen de activiteiten commissie en de trainers bedanken voor de top organisatie en het coachen.