• Ri&S

 • Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En als die jeugd dan ook nog eens lekker sport dan is het ook nog een gezonde toekomst. Daarom is Orca’s blij dat Ri&S het X12-4 basketbalteam ondersteund als sponsor.
   
  Sporten is niet alleen gezond, maar ook leuk en verantwoord. Sport leert je op jonge leeftijd omgaan met verschillende aspecten uit het dagelijks leven als volwassene. Samenwerken, vooruit kijken, inzicht, overzicht en soms ook teleurstellingen zijn dingen waar je mee te maken krijgt bij sport. Dingen waar je later dus ook mee te maken kan krijgen.
   
  Om dit team een goede ambassadeur voor Ri&S te laten zijn, wordt dit team onder andere begeleid door een medewerker van Ri&S. Dat deze medewerker dan toevallig ook nog de vader van één van de teamleden is staat daar natuurlijk helemaal los van...
   
  Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk plezier! Vooral op jonge leeftijd moet sporten leuk zijn. Op de foto kan je zien dat het team er plezier in heeft en ook daarom is Ri&S de trotse sponsor van deze kanjers!