• Spelregelbewijs

 • Basketball is een fantastische sport, maar spelregel technisch ook een lastige sport. Op de velden zijn er soms discussies te zien tussen spelers en scheidsrechters over de spelregels. Meer kennis van de spelregels zorgt voor meer begrip voor beslissingen van de scheidsrechters en maakt onze sport dus leuker, veiliger en positiever. Het spelregelbewijs maakt basketballers vertrouwd met de spelregels van onze sport.

 • INLOGGEN VOOR HET SPELREGELBEWIJS

  Het spelregelbewijs wordt aangeboden via FlowSparks, de Elektronische Leeromgeving van Basketball Nederland. Een speler die het spelregelbewijs dient te halen, ontvangt een email vanuit FlowSparks. Alle spelende leden vanaf 13 jaar tot en met 24 jaar ontvangen deze mail automatisch.

  WACHTWOORD

  In de ontvangen mail staat een knop: Stel mijn wachtwoord in. Daarmee kan je zelf een wachtwoord aanmaken. Met je emailadres en je wachtwoord krijg je toegang tot FlowSparks. Wanneer je later nogmaals wil inloggen in FlowSparks kan dat via deze link: https://login.flowsparks.com/.

 • Als je wel de juiste login hebt (e-mailadres), maar niet het wachtwoord weet, kan je een nieuw wachtwoord aanmaken. Ga daarvoor naar: https://login.flowsparks.com/.

  Vul je emailadres in en klik op wachtwoord vergeten. Dan kom je op de pagina die hiernaast staat. Daar klik je op de knop: Reset my password.

 • Je krijgt een nieuwe link in je email. Deze link is 1 uur geldig. Als je op de link klikt kom je op deze pagina. Hier kan je een nieuw wachtwoord aanmaken.

  GEEN MAIL GEKREGEN?

  Als je geen mail hebt gekregen of een nieuw emailadres hebt, stuur dan even een berichtje naar de webmaster met daarin het juiste emailadres. Dan krijg je zo snel mogelijk een nieuwe email.