• Van der Lee / Orca's X12-1 Kampioen

  • Het eerste miniteam van Orca's is dit seizoen ongeslagen kampioen geworden. Afgelopen zaterdag speelde X12-1 tegen directe concurent ZAC uit Zwolle. De uitwedstrijd in Zwolle was nog een lastige wedstrijd, die met maar vijf punten verschil gewonnen werd, dus er moest nog wel even wat recht gezet worden.

    De eerste periode werd de toon al gezet met een 10-0 run voor Orca's. De tweede periode ging het gelijk op en kwam de stand op 14-4. Daarna kwam de scoringsmachine weer op gang en door mooi samenspel scoorden alle spelers een keer. Wederom een 10-0 run van Orca's. In de 4e periode scoorde Laura een mooie driepunter en bracht de ruststand op 31-8. De kampioensbeker werd alvast op de jurytafel gezet.  De tweede helft bleef Orca's fanatiek aanvallen en met een dunk van PJ en een driepunter van Tessa liep Orca's uit naar een flinke voorsprong. De verdediging van Orca's stond als een huis waardoor Zwolle maar moeizaam kon scoren. De eindstand kwam op 52-16.

    De laatste wedstrijd om van dit topteam te kunnen genieten is aanstaande zaterdag om 14:00 uur in sporthal de Vlechttuinen.

  • Op de foto v.l.n.r. Lindsay Kapitein, Tessa ten Napel, Hiske de Vries, Daniek Romkes, Liza Kramer, Nina Boom, Sanne-Mae Langman, PJ Hakvoort, Sven Wakker, Laura Spoelstra en Teun Mazereeuw. Op de foto ontbreekt assistent coach Janneke Westra.

  • Stand

  • Wedstrijdstatistieken