• Vertrouwenspersoon

  In het algemeen beleidsplan “Basketbal voor iedereen” is het inrichten van een veilig sportklimaat een van onze doelstellingen. Een onderdeel van een veilig sportklimaat is het instellen van een vertrouwenscontactpersoon waar je terecht kunt voor vragen, vermoedens, meldingen, klachten en aangifte met betrekking tot seksuele intimidatie en ander grensoverschrijdend gedrag zoals: pesten, buitensluiten, vernederen, bang maken, discriminatie, agressie en beschuldigingen.

  Voor Orca’s hebben we Jantiena Pasterkamp bereid gevonden om als vertrouwenscontactpersoon te fungeren. We zijn blij dat zij deze taak op haar wil nemen!

 • Hallo allemaal,

  Ik ben benaderd met de vraag of ik voor Orca’s vertrouwenspersoon zou willen zijn. Daar heb ik, na even nagedacht te hebben, volmondig ja op gezegd. Ik vind het belangrijk dat iedereen sporten kan in een veilige omgeving in alle opzichten!
  Maar wie ben ik? In het kort:
  Mijn naam is Jantiena Pasterkamp, getrouwd met Jacob en moeder van Tessa, Josha en Seth. Drie dagen in de week geef ik les aan toekomstige beroepskrachten in de zorg, bij ROC Friese Poort, te Emmeloord.

  Ik ben bereikbaar:
  Mobiel 0652272087
  Stuur mij een email.

  Wanneer je ergens mee zit, schroom dan niet om mij te benaderen.

  Ik wens jullie veel sportplezier!

  Groeten van Jantiena Pasterkamp