• Voorlopige teamindeling

 • De TC heeft de voorlopige teamindeling gemaakt voor volgend seizoen. Deze kun je hier bekijken. Veel trouwe trainers willen ook volgend seizoen hun beste beentje voortzetten en zich inzetten voor onze mooie club. Daar zijn we als TC heel blij en dankbaar voor.  Het zoeken naar een trainer voor de jongens onder 18 is niet makkelijk. Als je idee├źn hebt dan horen we het graag!
   
  De TC heeft een voorlopige poule-indeling gekregen van de basketbalbond, we hebben onze wensen doorgegeven en hopen zo dat elk team in een zo goed mogelijke poule terecht zal komen. De onder 12 t/m onder 18 komen in poules van zes teams te spelen. In de tweede helft van het seizoen krijgen die teams een herindeling op sterkte. Zo wil de bond voorkomen dat er te grote winnaars of te grote verliezers gaan komen. Als TC zijn we blij met deze werkwijze / herindeling. 
   
  Dit seizoen vragen we voor niemand dispensatie aan dit omdat de bond in de tweede helft van de competitie de teams met dispensatie spelers bij elkaar zet. Het risico dat je dan te veel kilometers af moet leggen naar een tegenstander is dan veel te groot. Daarom dus de keuze om voor niemand dispensatie aan te vragen. We hebben daarom sommige spelers door moeten schuiven, dit zal voor sommige spelers een verrassing zijn. Kijk daar maar even goed naar.
   
  Heb je vragen over de teamindeling van volgend seizoen stel die dan eerst aan je huidige trainer, komen jullie er niet uit dan zal je trainer je doorverwijzen naar de TC.
   
  Allemaal een mooie zomer toegewenst, en we zien er naar uit om jullie volgend seizoen weer te zien in onze eigen Sporthal! Daar waar we trainen, wedstrijden verliezen en winnen en samen club zijn!
   
  Met vriendelijke en sportieve groet de TC