• Wedstrijd verslag V16-1 Triple Threat - Orca’s V16-1

• Zaterdag 26 september
    We hadden een wedstrijd tegen Triple Treat uit Haarlem. Wat een agressieve tegenstanders waren dat!!!! Niet zozeer wat het basketbal betreft, maar vooral hun gedrag en gepraat.
    We begonnen de wedstrijd best wel slordig, maar ondans dat scoorden we aardig wat punten. Dit keam vooral omdat we wel heel goed stonden te verdedigen en TT dat weer minder deed, hierdoor kon Orcas veel driven en scores maken. De eindstand van het eerste kwart was 12-8 in het voordeel van orcas.
    In het tweede kwart begon het spel veel agressiever te worden, doordat TT steeds meer achter kwam te staan en Orcas juist meer steals pakte.
    Het tweede kwart eindigde met 26- 33 voor Orcas.
    Het 3de kwart begon Orcas sterk, en scoorden we makkelijke punten. Dit kwart eindigde met 32-49 voor Orcas. Het laaste kwart begon Orcas slecht, doordat we te makkelijk dachten en TT juist veel agressiever werd om alsnog te winnen.
    TT scoorde nog redelijk veel en doordat Orcas vaak balverlies leed kwam TT nog redelijk dichtbij.
    We gingen vervolgens weer beter spelen, met meer controle en daardoor konden we de wedstrijd zonder problemen uitspelen.
    De eindscore was 48-49.
    We zijn nu koploper van onze competitie!
    As. zaterdag spelen we thuis tegen Apollo, de nummer laatst van de ranglijst. We zullen echter wel goed moeten spelen om te laten zien dat we de terechte koploper zijn!
    Wedstrijdverslag gemaakt door Willianne en Tessa.